Product Description

Opis proizvoda

Biorezonasno i pulsno napajanje elektromagnetskih polja.
indikacije

RiEnergy by Tecnosix opremljen je s 6 SPORT programa:

Opustiti se
Opustite se i napunite
Punjenje 1
Ponovno napunite 2
Energetska pojačanja 1
Energetsko pojačanje 2

Sadržaj :

1 RiEnergy
1 jedinicu napajanja
1 USB kabel-mini USB
Ukupni aplikator za tijelo 50 x 150 cm
1 velika torba za nošenje
1 ø 11 cm aplicator
1 korisnički priručnik i priručnik za održavanje
2 elastične vrpce za učvrščivanje
1 Punjiva baterija
Štitnik za zaštitu

Tehničke karakteristike

Izlazni napajanje: 5Vdc / 1,5-2,2 °
Ulazni izvor napajanja: 100-240Vac
1100mAh litij-ionska baterija
Dimenzije 118x67x16 mm
Klasa izolacije (CEI EN 60601-1) II
Primijenjeni dio (CEI EN 60601-1) BF
Maksimalni izlaz napona 12V
Maksimalna izlazna struja 250 mA
Učestalost kvadratnog vala od 1-200 Hz
Radni ciklus 0-100%
Bluetooth 4.0

POVIJEST

RIENERGY

 

Može se zvati stroj koji dolazi iz svemira. Da, jer sve počinje od proučavanja uvjeta života u orbiti. I ruski svemirski program i NASA proučili su i otkrili promjene astronauta kao rezultat njihovog boravka u prostoru. Ta su zapažanja potaknula znanstvenike da istraže uzrok i otkriju da je bitan čimbenik odsutnost Zemljinog magnetskog polja u prostoru.

Istraživanje iz 2003., koje je proveo u NASA laboratorijima dr. Thomas Goodwin, vodio je do otkrića koja su temelj RiEnergyove tehnologije.

U Sjedinjenim Državama gdje se posao i sport idu ruku pod ruku, čak i više nego u ostatku svijeta, zaustavljanje poznatog sportaša ne znači samo sportsku štetu već i ekonomsku. Overseas, stoga se stalno usredotočuje na razvoj tehnologija kako bi se smanjio rizik od nesreća ili smanjio vrijeme oporavka. Tu dolazi revolucionarna RiEnergy metoda, potiče metabolizam i mikrokrižnju, omogućujući sportašima da poboljšaju i hladnu fazu i njihove performanse.

Jedna od vrsta, RiEnergy omogućuje sportašima da ga koriste čak i za vrijeme spavanja. Što donosi dodatnu korist kao još jedan problem za sportaše visokih performansi je njihovo vrijeme treninga: kontinuirane utrke i utakmice zapravo ne dopuštaju da imaju potrebno vrijeme da regeneriraju mišićno tkivo i hrskavicu s rizikom skraćenja karijere i ozljede češće. Međutim, s RiEnergy ovo razdoblje spavanja više nije mrtvo vrijeme, već zapravo postaje trenutak oporavka i blagostanja.

Madrac podržava sportaševo odmorište, omogućavajući mu da brže spriječi čak i nakon utakmice kada je visok adrenalin. Ukratko, samo uključite uređaj i idite na spavanje. U međuvremenu, RiEnergy će olakšati vaš odmor i regenerira istrošena tkiva i pružiti više energije za sljedeći dan.

Ali kako djeluje madrac? Naše tijelo sastoji se od 100 trilijuna stanica, čija se svrha i funkcija razlikuju. Svaka ćelija privlači energiju da potpuno neovisno živi i radi kao mali motor, hranjen gorivom (hranom) pomiješanim s kisikom (transportiran crvenim krvnim stanicama kroz disanje) i aktivira ga okidač koji osiguravaju elektroni dobiveni mitohondrijima.

Tehnologija iza RiEnergy neizravno radi na prehrani i kisiku, povećava njihovu biodostupnost poboljšavanjem cirkulacije i izravno favorizira proizvodnju ATP-a, kao što pokazuje brojna publikacija.

Ne samo to, RiEnergy se također prilagođava potrebama sportaša kroz specifične programe: opuštanje radi promicanja dobrobiti općenito, a posebno opuštanja nakon intenzivne aktivnosti treninga ili nakon utakmice. Program je također dizajniran za promicanje uklanjanja štetnih tvari proizvedenih tijekom napora ili stresa, pridonoseći opuštanju i stoga spavanja.

Program Relax & Recharge, nakon faze opuštanja u programu “Relax” prog